Skip to content

Technical Facility Officer

Delft, Zuid-Holland, NetherlandsProduction

Job description

Technical Facility Officer

Wil jij werken bij een van de snelste groeiende quantumtechnologiebedrijven met cutting-edge technologie? Ben je op zoek naar een carrière in een diverse en innovatieve omgeving? Houd je van afwisseling in je dagelijkse werkzaamheden? Dan zou jij weleens de perfecte match kunnen zijn.


Wij zijn Single Quantum
Als een dynamisch scale-up bedrijf gaan we bij Single Quantum elke uitdaging aan met innovatie, toewijding en passie. Ons team, opgericht in 2012, is uitgegroeid tot echte pioniers op het gebied van lichtdetectietechnologie. We waren een van de eersten die deze hightech systemen produceerden en op de markt brachten. Sindsdien is ons Single Quantum Eos lichtdetectiesysteem door meer dan 100 academische en industriële laboratoria over de hele wereld gekozen om complexe optische metingen uit te voeren. Onze gepassioneerde collega's ontwikkelen en fabriceren detectoren, assembleren en karakteriseren systemen, en ontwikkelen nieuwe hoogwaardige technologie. Zonder hoogwaardige technische voorzieningen zou dit niet mogelijk zijn.


We willen deze baanbrekende technologie met de wereld delen. Single Quantum zal doorgaan met het ontwikkelen en verbeteren van 's werelds snelste en meest gevoelige lichtdetectiesystemen.


Wat ga je doen
Als Technisch Facilitair Medewerker ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de dagelijkse facilitaire operaties en neem je deel aan het uitdenken en toezicht houden op de ontwikkeling van ons toekomstig faciliteitenplan. Je fungeert als aanspreekpunt voor aanvragen of onderhoud van facilitaire zaken voor het bedrijf, onderhoudt contacten met externe partijen die ons pand onderhouden en voert zelf kleine (reparatie/onderhoud) werkzaamheden uit.

In deze rol moet je zeer goed georganiseerd en zelfstandig en daarnaast handel je snel in onverwachte omstandigheden. Bijvoorbeeld, wat te doen bij een lek in het waterkoeling circuit?

Binnen ons kantoor, magazijn, labs en cleanroom, varieert je verantwoordelijkheid van de eenvoudigste taken tot enkele complexe taken. Bijvoorbeeld, het vervangen van een lamp tot het coördineren van de optimalisatie van de luchtstroom en ventilatie in de cleanroom. Zo draag je bij aan het experimentele, ontwikkel- en fabricagewerk van licht detectoren.


Andere taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere:

 • Begeleiden van het proces van eisen tot realisatie van onze toekomstige technische voorzieningen en renovatieplannen. (Optimaliseren van luchtstroom en ventilatie in de cleanroom, vervangen van de dakbedekking, etc.)
 • Groei mogelijk maken door aanleg, onderhoud en/of reparatie van de technische voorzieningen. (Clean room installatie, compressoren, pompen, stikstof- en persluchtinfrastructuur, koelmachines, enz.)
 • Installatie, onderhoud en reparatie van onze algemene gebouw- en kantoorfaciliteiten. (Geluidsisolatie, airconditioning, stopcontacten en lampen, gaten boren etc.).
 • Aanspreekpunt voor externe partijen zoals het elektrotechnisch bedrijf, beveiligingsbedrijf, onderhoudsbedrijven, schoonmaakbedrijf.
 • Ervoor zorgen dat algemeen gebouwonderhoud en grotere facilitaire klussen tijdig worden uitgevoerd door externe partijen.

Job requirements

Jouw profiel
Wij zoeken een enthousiaste, gemotiveerde medewerker die kundig is op technisch gebied is en voldoet aan onderstaande punten.

 • Minimaal MBO-HBO diploma in een technische richting;
 • Ervaring in een relevante functie;
 • 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent servicegericht en niet bang om je handen vuil te maken;
 • Je bent een probleemoplosser en kritische denker;
 • Sterke organisatorische vaardigheden en oog voor detail;
 • Vermogen om te multitasking en prioriteiten te stellen;
 • Sterke communicatievaardigheden;
 • Je spreekt Nederlands en Engels.


Wat we aanbieden

 • Competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Tot 38 vakantiedagen.
 • Een internationale, hightech omgeving met collega's uit Nederland, USA, Frankrijk, Italië, China en ga zo maar door!
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. We zijn altijd bereid om te luisteren, of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.
 • Een werkgever die persoonlijke ontwikkeling en groei hoog in het vaandel heeft staan en jou uitnodigt hetzelfde te doen.
 • Sociale zekerheid (o.a. pensioenregeling) geboden door de CAO Metaal & Techniek (CAO Metaal en Techniek).


Werkgever Gelijke Kansen
Bij Single Quantum vieren we diversiteit en zetten we ons in voor het creëren van een inclusieve omgeving voor alle werknemers. We zijn er trots op een werkplek met gelijke kansen te zijn.


Geinteresseerd?

Als de functiebeschrijving en Single Quantum je aanspreken, raden we je aan te solliciteren via ons carrièreportaal: http://careers.singlequantum.com. Als je vragen hebt voordat je solliciteert of een algemeen gesprek wilt hebben over Single Quantum, kun je contact opnemen met de hiring manager, Monique Gevers op +31 (0) 850 400 902 of e-mailen naar m.gevers@singlequantum.com.

Delft, Zuid-Holland, Netherlands
Production

or

We are Single Quantum.

At Single Quantum, we confront every challenge with innovation, dedication, and passion. Founded in 2012, our team has emerged as true pioneers of single photon detection technology. We were among the first to manufacture and commercialize superconducting nanowire single photon detectors. Since then, our multi-channel Single Quantum Eos photon detection system has been chosen by more than 100 academic and industrial labs all over the world to perform complex optical measurements. We want to share this groundbreaking technology with the world. Single Quantum will continue to develop and improve the world’s fastest and most sensitive light detection systems. Join us in turning photons into data!

We'd like to hear from you!

If the role and working at Single Quantum excites you, we encourage you to apply via the above button.

If you have any questions before applying, you can send an e-mail to career@singlequantum.com.